Крводарителска акција 1ви Ноември


На 1ви Ноември, по повод Меѓународниот ден на осигурувањето, УНИКА А.Д. ја организираше својата втора крводарителска акција во просториите на Генералната Дирекција.

Вработените на УНИКА по втор пат ја покажаа својата хумана страна.

Ова се дел од сликите од акцијата за дарување на крв:

Имате прашање?

Contact details

info@uniqa.mk  Контакт

СЛИЧНО