Осигурување од Автомобилска Одговорност


Доколку Ви преостанува 1 месец до истекот на регистрацијата на Вашето возило, без разлика во која
компанија е претходно осигурано, UNIQA Ви овозможува сами да си ја продолжите полисата брзо
и едноставно со само неколку клика.

Полисата ќе ја добиете на Вашата email адреса, каде што при самата регистрација отпечатената полиса
купена online ќе биде признаена од страна на МВР.

Осигурување од Автомобилска Одговорност не можете да извадите за возило кое се осигура за прв пат.

Можете да ја обновите Вашата полиса за Автомобилска одговорност online со клик на следниов линк. 

Имате прашање?

Contact details

info@uniqa.mk  Контакт