Живот и Инвестиција

 •  осигурување на живот
 •  заштита на семејството
 •  долгорочно штедење
Дознај повеќе

 •  заштита на капитал
 •  сигурност на отплата на кредитот
 •  заштита на семејството
Дознај повеќе

 •  финансиска заштита на детето
 •  долгорочно штедење
 •  вложување во иднината на детето
Дознај повеќе

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.

 •  врвна лична и семејна сигурност
 •  високо осигурана сума
 •  финансиска заштита
Дознај повеќе

 •  заштита на целото семејство
 •  долгорочно штедење
 •  покритие на ризик од тешки болести
Дознај повеќе

 •  Вложување во акции преку фонд
 •  Можност за поголеми приноси
 •  Истовремено осигурување на живот
Дознај повеќе

 •  симболична каматна стапка
 •  одобрување во рок од еден работен ден
 •  заем без жиранти
 •  истовремено целосно осигурување
Дознај повеќе

 •  Листа на локали со попусти
Дознај повеќе
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња