Riziko

Programi RIZIKO Ju mundëson siguri personale dhe familjare, përmes një shume të lartë sigurimi në rast të paaftësisë së përhershme, vdekje si pasojë e aksidentit dhe vdekje natyrale.

Kompakt

Mbulime


 •  vdekje si pasojë e aksidentit ose sëmundjeve

Shkarko broshurën

Optimum

Mbulime


 •  vdekje si pasojë e aksidentit ose sëmundjeve
 •  paaftësi e përhershme si pasojë e aksidentit

Premium

Mbulime


 •  vdekje si pasojë e aksidentit ose sëmundjeve
 •  paaftësi e përhershme si pasojë e aksidentit
 •  shpërblim ditor si pasojë e aksidentit, sëmundjeve  ose lindjes
 •  fraktura të kockave
 •  ndërhyrje kirurgjikale

A keni ndonjë pyetje?

 

info@uniqa.mk  Rrjeti i shitjes  

Dëshironi ofertë?

Ju lutem plotësojeni  fushat e nevojshme, kurse ne do të llogarisim primin e policës dhe do t’ju dërgojmë  ofertë në një afat të shkurtër kohor.


MBULIME
 • Siguri e lartë familjare
 • Vdekje si pasojë e aksidentit ose sëmundjeve
 • Paaftësi e përhershme si pasojë e aksidentit
 • Qëndrim në spital
 • Ndërhyrje kirurgjikale
 
KARAKTERISTIKA

Program i dizajnuar për të gjithë ata që dëshirojnë të mbrojnë financiarisht veten dhe familjen e tyre nga ngjarje të paparashikueshme, kryesisht për ata të cilët në jetën e përditshme janë të ekspozuar ndaj një rreziku më të madh nga aksidente automobilistike, lëndime në vendin e punës dhe situata të tjera të rrezikshme.

 • Mund të sigurohet çdo person me moshë nga 14 deri në 65 vjeç.
 • Kontrata e sigurimit mund të lidhet për një periudhë prej 1 deri në 30 vjet.
 • Primi është në Euro.

Përfitime:

 • Garanton siguri financiare për personin e siguruar dhe familjen.
 • Ofron mundësi për të kontraktuar shuma të larta sigurimi me prim të favorshëm.
 • Mundëson kombinim optimal të mbulimeve – sipas dëshirës dhe mundësive të klientit.
PRODUKTE TË NGJASHME
Jetë plus është sigurim i cili paraqet kombinim ideal të kursimit cilësor afatgjatë dhe sigurimit të jetës.
Mëso më shumë
Planifikoni të blini banesë?
Mbrojeni kapitalin tuaj nga aksidentet, siguroni garanci në pagesë dhe mbrojeni familjen tuaj.
Mëso më shumë
Me programin KOMFORT, nëpërmjet një kursimi afatgjatë, investoni me mençuri në mbrojtjen tuaj dhe të familjes tuaj në rast të shfaqjes së sëmundjeve kritike, lëndimeve ose intervenimeve kirurgjikale.
Mëso më shumë
Te ky produkt mjetet e klientit nëpërmjet fondit investohen në aksione në më shumë se 100 kompani të rangut të lartë botëror.
Mëso më shumë
Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies