Подигнување на ЗАЕМ по полиса за осигурување на живот

УНИКА ЛАЈФ А.Д. Скопје со цел за исполнување на потребите на своите клиенти, овозможи подигнување на заем во висина на откупната вредност на полисите за осигурување на живот со симболична каматна стапка.

Потребни документи


Најповолна и најдобра можност за позајмица:


 •  Најповолна каматна стапка,
 •  Одобрување на заем и доколку не се исполнети стандардните услови за одобрување на банкарски кредит,
 •  Износот на земениот заем не се калкулира во вкупната кредитна задолженост на клиентот,
 •  Заем без жиранти или гаранции,
 •  Истовремено целосно осигурување,
 •  Административни трошоци од само 150 денари за нотарска заверка на Изјавата за винкулација,
 •  Заемот се одобрува во рок од еден работен ден.

Дополнителна поволност


 •  Дополнителна поволност е тоа дека овој заем е единствениот кој во најлоша ситуација немате обврска да го вратите, бидејќи во тој случај УНИКА ЛАЈФ А.Д.Скопје се обврзува да ја откупи Вашата полиса и со тоа престануваат Вашите обврски.

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.


Катактеристики
 • Симболична каматна стапка
 • Одобрување за еден работен ден
 • Без жиранти
 • Истовремено целосно осигурување
 • Ниски административни трошоци
 
ПРЕДНОСТИ
Единствен услов за одобрување на подигнување на заем е да се изминати 3 години од периодот на осигурување и да е платена премијата за осигурување за тие 3 години.
Заемот се одобрува во рок од еден работен ден.
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Планирате да купите стан на кредит?
Заштитете го Вашиот капитал од последица на несреќен случај, обезбедете сигурност на отплата, и заштитете го Вашето семејство.
Дознај повеќе
Живот Плус е осигурување кое претставува идеална комбинација на квалитетно долгорочно штедење и осигурување на живот.
Дознај повеќе
Програмата РИЗИКО Ви овозможува врвна лична и семејна сигурност, преку високо осигурана сума во случај на траен инвалидитет, смрт поради незгода и природна смрт.
Дознај повеќе
Со договорувањето на програмата КОМФОРТ, преку долгорочно штедење, мудро вложувате во вашата и заштитата на вашето семејство во случај на настапување на болест, повреди или хируршки интервенции.
Дознај повеќе
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња