Shtëpi dhe Lumturi

Posedimi i apartamenteve dhe shtëpive për qëndrim të përkohshëm jashtë zonës së qytetit është një nga ato vende të cilat e bashkojnë familjen tuaj. Përkushtimi, mundi, dhe e gjithë dashuria e investuar në këto objekte për pushim është një nga investimet tuaja më të mëdha në jetë.

Kompakt

I përfshin vetëm rreziqet bazë:


 •  zjarr,
 •  breshër
 •  goditje nga rrufeja
 •  shpërthim
 •  stuhi
 •  rënie e mjeteve fluturuese
 •  manifestime dhe demonstrata
 •  goditje me automjetin personal

Shkarko broshurën

Optimum

Përveç rreziqeve bazë, i përfshin edhe rreziqet shtesë:


 •  tërmet
 •  përmbytje nga instalime të brendshme
 •  përmbytje

Premium

Përveç rreziqeve bazë dhe shtesë, i përfshin edhe rreziqet e mëposhtme:


 •  vjedhje dhe grabitje

A keni ndonjë pyetje?

 

info@uniqa.mk  Rrjeti i shitjes  

Dëshironi ofertë?

Ju lutem plotësojeni  fushat e nevojshme, kurse ne do të llogarisim primin e policës dhe do t’ju dërgojmë  ofertë në një afat të shkurtër kohor.


MBULIME
 • Zjarr
 • Përmbytje
 • Rrufe
 • Tërmet
 • Vjedhje dhe grabitje
 
PRODUKTE TË NGJASHME
Planifikimi, financimi dhe pajisja e shtëpisë është, sigurisht, një nga investimet jetësore më të rëndësishme. Çdo gjë që planifikoni, është mirë të bëni gjithçka që mundeni për të siguruar investimin tuaj.
Mëso më shumë
Me zgjedhjen e policës për sigurimin nga aksidenti bëni hapin e duhur drejt planifikimit të një të ardhmeje të sigurt nga raste të paparashikuara.
Mëso më shumë
Mundëson mjekim në institucionet më të mira shëndetësore private dhe shtetërore, me efikasitet dhe komfort maksimal për klientët.
Mëso më shumë
Sigurimi i shëndetit në udhëtim jashtë vendit është zgjidhja me e mirë për mbulim maksimal nga pasojat e padëshiruara gjatë aksidenteve ose trajtimeve mjekësore emergjente jashtë vendit.
Mëso më shumë
Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies