Дом и Среќа

Поседувањето на станови и куќи со повремен престој вон градското подрачје е едно од оние места кои го обединуваат вашето семејство. Посветеноста, трудот, и сета љубов вложена во овие објекти за одмор е една од вашите најголеми животни инвестиции.

Компакт

Ги вклучува само основните ризици:


 •  пожар,
 •  град,
 •  удар од гром,
 •  експлозија,
 •  луња,
 •  паѓање на воздушно летало,
 •  манифестација и демонстрација,
 •  удар со сопствено моторно возило.

Брошура Дом и Среќа

Оптимум

Покрај основните, ги вклучува и следниве дополнителни ризици:


 •  земјотрес,
 •  поплава од внатрешни инсталации,
 •  поплава - порои и високи води.

Премиум

Покрај основните и дополнителните, ги вклучува и следниве ризици:


 •  Провална кражба и разбојништво.

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.


Покритие
 • Пожар
 • Поплава
 • Удар од гром
 • Земјотрес
 • Кражба и разбојништво
 
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Со цел минимизирање на сите ризици поврзани со епидемијата на COVID-19, УНИКА А.Д СКОПЈЕ презема превентивни мерки во согласност со препораките на надлежните институции а со цел заштита на вработените и клиентите и превенција на натамошното ширење на вирусот
Дознај повеќе
Со одбирање на полиса за осигурување од незгода правите прав чекор кој планирање на сигурна иднина и заштита од непредвидливи настани.
Дознај повеќе
Овозможува лекување во најдобрите приватни и државни здравствени установи.
- Без франшиза
- Без ограничување на број на прегледи
Дознај повеќе
Патничко здравствено осигурување во странство е најдобар избор за максимална заштита од негативни последици при евентуални несреќи или итни медицински третмани во странство.

Со приложување на полисата за патничкото осигурување на UNIQA во ГЕНЕА лаборaторија добивате повластена цена PCR тест 1200 мкд и/или брз антигенски тест за 750 мкд
www.genea.mk
Дознај повеќе
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња