Sigurimi Kasko

Sigurimi Kasko i mjeteve motorike është sigurim i cili mundëson mbulimin e dëmeve te mjetit personal pa marr parasysh shkakun dhe fajtorin.

Përparësi


 •  Dinamikë fleksibël  gjatë pagesës – klienti e zgjedh vetë mënyrën e pagesës, në total ose me këste,
 •  Zgjidhje e shpejtë e praktikave të dëmeve
 •  Lirime të shumta të cilat mund ta zvogëlojnë dukshëm primin e sigurimit

Shkarko broshurën

Sigurim i plotë Kasko

I përfshin rreziqet e mëposhtme:


 •  Aksidente rrugore  si përplasja e automjetit me një objekt fiks ose të lëvizshëm, përmbysja e mjetit motorik
 •  Rënie e objekteve të ndryshme mbi automjetin ose goditje me ndonjë objekt  tjetër
 •  Zjarr
 •  Rrufe
 •  Dëmtim i  tapicerisë gjatë dhënies së ndihmës së shpejt gjatë aksidentit
 •  Ndikim i papritur i jashtëm termik ose kimik
 •  shpërthime (përveç shpërthimit bërthamor)
 •  stuhi, breshër, ortek dëbore, përmbytje, vërshime
 •  rënia e ndonjë avioni
 •  manifestime dhe demonstrata
 •  akte keqdashëse nga patë të treta
 •  vjedhje, marrja e kundërligjshme e automjetit dhe grabitje
 •  dëmtime të shkaktuara me qëllim ndaj automjetit të siguruar me qëllim parandalimin e një dëmi më të madh.

Sigurim i pjesshëm Kasko


 •  Sigurim vetëm nga zjarri,
 •  Sigurim vetëm nga vjedhja,
 •  Sigurim vetëm nga zjarri dhe vjedhja,
 •  Sigurim i thyerjes së xhamave vetëm tek mjetet motorike udhëtare.

A keni ndonjë pyetje?

 

info@uniqa.mk  Rrjeti i shitjes  

Dëshironi ofertë?

Ju lutem plotësojeni  fushat e nevojshme, kurse ne do të llogarisim primin e policës dhe do t’ju dërgojmë  ofertë në një afat të shkurtër kohor.


MBULIME
 • Aksidente rrugore
 • Rënie e objekteve të ndryshme
 • Zjarr
 • Shpërthim
 • Vjedhje
 
KARAKTERISTIKA

Nëse kontrata e sigurimit është e kontraktuar me pjesë të zbritshme, ekziston mundësia për blerjen e pjesës së zbritshme te sigurimi i xhamave të automjetit. Kjo do të thotë se dëmi i shkaktuar xhamave do të paguhet në vlerën totale.

PRODUKTE TË NGJASHME
Pa këtë lloj sigurimi nuk mund të bëni regjistrimin e automjetit tuaj. Me këtë lloj mbulimi siguroni përgjegjësin tuaj për dëmshpërblim të dëmeve materiale dhe jomateriale të shkaktuara palëve të treta gjate përdorimit të automjetit tuaj.
Mëso më shumë
Gjatë udhëtimit jashtë Republikës së Maqedonisë me automjetin tuaj, është e nevojshme që për automjetin të keni Karton Jeshil, i cili në thelb është zgjerim territorial i Sigurimit të Autopërgjegjësisë në të gjitha vendet europiane anëtare të sistemit të Kartonit Jeshil.
Mëso më shumë
UNIQA ofron sigurim cilësor gjatë transportit tokësor, ujor dhe ajror ndaj të gjitha rreziqeve (All Risks) Klauzola * A *.
Mëso më shumë
Me këtë lloj sigurimi mbulohet përgjegjësi për dëm që ka ndodhur, është i vlefshëm ose është nga veprimtaria e të siguruarit, nga posedimi i mallrave, nga marrëdhënia juridike ose nga një pronë e caktuar si burim rreziku, të përcaktuar në policën e sigurimit, domethënë në ofertën e sigurimit.
Mëso më shumë
Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies