Правни лица

Осигурување на Имот

Заштита на имотот и финансискиот интерес на претпријатието.

Авто и Мобилност

Осигурување на службениот возен парк и заштита на стоката во превоз

Осигурување од Одговорност

Намалете ги несаканите финансиски последици од Вашето работење и заштитете ја својата кариера.

Авто и Незгода

Осигурување на патници во јавен превоз, авто-незгода и дополнително каско.

Животно осигурување

Заштитата на вработените е совесен потег за опстанокот и развојот на претпријатието.

Колективно осигурување од несреќен случај

Ублажување на економските последици од незгоди.

MedUNIQA - Доброволно приватно здравствено осигурување

Доброволно приватно здравствено осигурување

Патничко осигурување

Максимална заштита при евентуални несреќи и лекарски третмани.

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.

Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња