Авто и Мобилност

  •  Осигурајте ја Вашата одговорност за надомест на штети.
Дознај повеќе

  •  Покривање на штетите на сопственото возило независно од причината и виновникот.
Дознај повеќе

  •  При патување надвор од државата, неопходно е за возилото да се обезбеди Зелен Картон.
Дознај повеќе

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.

  •  Осигурување за време на транспортот во копнен, поморски и авионски превоз против сите ризици.
Дознај повеќе
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња