За претпријатието

Работа и Планирање

Основни ризици Дополнителни ризици Осигурување на вработените

Градба и монтажа

Основни ризици Дополнителни ризици Осигурување на вработените

Прекин на работа поради пожар и земјотрес

Покривање на изгубениот доход Покривање на фиксните трошоци

Осигурување од автоодговорност

Осигурајте ја Вашата одговорност за надомест на штети.

КАСКО осигурување

Покривање на штетите на сопственото возило независно од причината и виновникот.

Зелен картон

При патување надвор од државата, неопходно е за возилото да се обезбеди Зелен Картон.

Осигурување на пратки во домашен и меѓународен транспорт

Осигурување за време на транспортот во копнен, поморски и авионски превоз против сите ризици.

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.

Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња