Колективно осигурување од несреќен случај

Колективното осигурување на работници од последица на незгода овозможува ублажување на економските последици за компанијата и за самите работници од несреќните случаи кои можат да настанат на работно место или каде било во секојдневниот живот.

Стандард

Покритие:


 •  Инвалидитет,
 •  Смрт од незгода,

Комфорт

Покритие:


 •  Инвалидитет,
 •  Смрт од незгода,
 •  Трошоци за лекување поради несреќен случај - незгода

 

Релакс

Покритие:


 •  Инвалидитет,
 •  Смрт од незгода,
 •  Трошоци за лекување поради несреќен случај - незгода
 •  Дневен надомест.

Ексклузив


 •  Инвалидитет,
 •  Смрт од незгода,
 •  Трошоци за лекување поради несреќен случај - незгода
 •  Дневен надомест,

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.


ПОКРИТИЕ
 • Инвалидитет
 • Смрт
 • Трошоци за лекување
 • Хирушки интервенции
 
zdravstveno@uniqa.mk
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Колективното животно осигурување е наменето за правните лица, односно осигурување на вработените.
Дознај повеќе
Продуктот Лојалност е насочен кон потребите на работодавачите за осигурување на своите лојални вработени, а чие ненадејно отсуство би влијаело на профитабилноста на организацијата.
Дознај повеќе
Овозможува лекување во најдобрите приватни и државни здравствени установи.
- Без франшиза
- Без ограничување на број прегледи
Дознај повеќе
Трошоците за ненадејната потреба од медицинска нега при патување и престој во странство особено во многу Европски земји, често се значително повисоки од нашите вообичаени во Македонија.
Дознај повеќе
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња