Udhëtim dhe Pushim

Shpenzimet për nevoja të papritura për kujdes mjekësor gjatë udhëtimit dhe qëndrimit jashtë vendit, veçanërisht në shumë vende Europiane, shpesh janë shumë më të larta se zakonisht në Maqedoni.

Standard

I përfshin mbulimet elementare:


 •  Shpenzimet mjekësore emergjente, ndërhyrje kirurgjikale spitalore me mbulim maksimal deri në 30.000 Euro,
 •  Emergjencat dentare  (deri në dy dhëmbë) me mbulim maksimal deri ne 100 Euro,
 •  Shpenzime për riatdhesim deri në 5.000 Euro
 •  Shpenzime për aviobilet  për të vizituar të sëmurin 100% mbulim
 •  Shpenzime për akomodim në hotel gjatë vizitës për të sëmurin deri në 350 Euro

Shkarko broshurën
Bli online

Komfort

Përveç mbulimeve elementare, e përfshin edhe mbulimin e shtesë si më poshtë:


 •  Mbulim për paaftësi në varësi të shkallës nga 3.000 deri në 5.000 Euro

Ekskluziv

Përveç mbulimeve elementare dhe mbulimit shtesë, mbulon edhe:


 •  Vjedhje dhe shkatërrim të bagazhit deri në 500 Euro,
 •  Vjedhje e bagazhit në automjet deri në 250 Euro,
 •  Shpenzime për kthim të fëmijëve në vend 100% mbulim,
 •  Shpenzime për biseda telefonike dhe zëvendësim të dokumenteve për udhëtim 100% mbulim.

A keni ndonjë pyetje?

 

info@uniqa.mk  Rrjeti i shitjes  

Dëshironi ofertë?

Ju lutem plotësojeni  fushat e nevojshme, kurse ne do të llogarisim primin e policës dhe do t’ju dërgojmë  ofertë në një afat të shkurtër kohor.


MBULIME
 • Ndërhyrje mjekësore emergjente
 • Shërbime dentare emergjente
 • Paaftësi
 • Vjedhje e bagazhit
 • Shpenzime për zëvendësim të dokumenteve për udhëtim
 
KARAKTERISTIKA

LIRIME:

 • Lirim familjar (minimum 3 persona) nga 5%
 • Lirim prej 25% për fëmijë deri në moshën 14 vjeçe
 • Lirim prej 20%-30% për udhëtim në grup
 • Lirim prej 15% për student të rregullt dhe 40% për ekskursione
 • Bonus për mos pasje dëmi në policën e mëparshme
PRODUKTE TË NGJASHME
Sigurimi kolektiv i jetës është i dizajnuar për personat juridik, më saktë është sigurimi i punonjësve.
Mëso më shumë
Produkti Lojalitet është i fokusuar në nevojat e punëdhënësve për sigurimin e punonjësve lojal dhe mungesa e papritur e të cilëve do të ndikonte në profitabilitetin e organizatës.
Mëso më shumë
Sigurimi kolektiv nga aksidenti i punëtorëve mundëson lehtësim të pasojave ekonomike për kompaninë dhe vetë punëtorët nga aksidente të cilat mund të ndodhin në vendin e punës ose në ndonjë vend tjetër gjatë jetës së përditshme.
Mëso më shumë
Mundëson mjekim në institucionet më të mira shëndetësore private dhe shtetërore, me efikasitet dhe komfort maksimal për klientët e punonjësve tuaj.
Mëso më shumë
Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies