За вработените

Колективно животно осигурување

Колективна финансиска заштита на вработените

Лојалност

Финансиска заштита на лојални вработени и нивните наследници

Патување и Одмор

Максимална заштита од негативни последици при евентуални несреќи

Патничко осигурување за странци

Полисата ги покрива трошоците за итна лекарска интервенција

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.

Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња