Persona juridik

Pasuri

Mbrojta e pasurisë dhe interesi financiar i kompanisë

Auto dhe Mobilitet

Sigurimi i flotës dhe mbrojtje e mallit në udhëtim

Sigurimi i Përgjegjësisë

Zvogëloni pasojat e padëshirueshme financiare nga punonjësit tuaj dhe mbrojeni karrierën tuaj

Auto dhe Aksident

Sigurimi i udhëtarëve në transport publik, auto-aksident dhe kasko shtesë

Sigurimi i jetës

Mbrojtja e punonjësve është një masë e ndërgjegjshme për mbijetesën dhe zhvillimin e ndërmarrjes

Sigurimi kolektiv nga aksidenti

Zbutje e pasojave ekonomike nga aksidenti

MedUNIQA – Sigurimi shëndetësor privat vullnetarë

Sigurimi shëndetësor privat vullnetarë

Sigurimi i shëndetit në udhëtim

Mbrojtje maksimale gjatë aksidenteve ose trajtimeve mjekësore të mundshme

A keni ndonjë pyetje?

 

info@uniqa.mk  Rrjeti i shitjes  

Dëshironi ofertë?

Ju lutem plotësojeni  fushat e nevojshme, kurse ne do të llogarisim primin e policës dhe do t’ju dërgojmë  ofertë në një afat të shkurtër kohor.

Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies