Денови на финансиска едукација


Во првата недела во Мај, во Градскиот парк во Скопје по повод "Ден на финансиска едукација" тимот на УНИКА А.Д. беше во непосредна интеракција со граѓаните и нудеше бесплатни совети за инвестирање во иднината и осигурувањето.

Ова се дел од сликите од настанот:

 

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

СЛИЧНО
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња