Известување за нова локација


Почитувани,

Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје, ги известува осигурениците и деловните
соработници дека започнувајки од 30.06.2020 година , Друштвото изврши промена на
адресата на седиштето .
Новите деловни простории на Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје се наоѓаат на
Булевар Илинден број 1 во Скопје.
Ве очекуваме!
УНИКА ад

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња