Крводарителска акција 8ми март


На 08.03.2017 година, во просториите на Генералната Дирекција на Уника А.Д. Скопје се одржа крводарителска акција, каде што вработените на УНИКА и УНИКА ЛАЈФ ја изразија нивната хуманост и солидарност преку дарување на крв.

Повеќето од жените вработени во компанијата даруваа крв токму по повод денот на жената.

Ова се дел од вработените од тимот на УНИКА кои несебично ја споделија својата хуманост:

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

СЛИЧНО
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња