Крводарителска акција 15ти Октомври 2018


На 15ти Октомври, по повод 14 години од денот на основањето на компанијата, УНИКА А.Д. ја организираше својата четврта крводарителска акција во просториите на Генералната Дирекција.

Голема благодарност до сите кои беа дел од крводарителската акција, до тимот на Црвен Крст и посебна почит кон вработените кои несебично дадоа свој допринос кон акцијата.

Мисли животот е тимска игра!

 

 

 

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

СЛИЧНО
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња