Крводарителска акција 3 Maj 2019


Денес UNIQA ја организираше својата петта крводарителска акција во просториите на Генералната Дирекција.

Голема благодарност до сите кои беа дел од крводарителската акција, до тимот на Црвен Крст и посебна почит кон вработените кои несебично дадоа свој допринос кон акцијата.

Мисли биди херој, спаси живот!

 

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт
СЛИЧНО
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња