Женска трка 2019


На 31 Март, во Градскиот Парк во Скопје, во организација на Сојуз на Спортови на Скопје, а под покровителство на Град Скопје како дел од промотивните трки на Скопскиот Маратон, се одржи 7-тата ЖЕНСКА ТРКА.
Десет учеснички од тимот на УНИКА А.Д. ја истрчаа Женската трка во име на женското здравје!

Ова се дел од сликите од настанот:

 

 

фото: Елена Фиданска, Боби Кузманоски

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт
СЛИЧНО
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња