100 најдобри компании во 2018 година - СКСЗМ


UNIQA AD и оваа година беше спонзор на настанот организиран од Стопанската комора на Северо-Западна Македонија каде што беа прогласени 100те најдобри компании во 2018 година.

СКСЗМ долги години игра важна улога во бизнис секторот во РМ како претставник на интересите на бизнис заедницата.

Ни беше посебно драго што бевме дел од ваков настан кој ги наградува и дополнително мотивира најдобрите компании во државата.

 

 

 

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

СЛИЧНО
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња