Partnerët


AXA Corporate Solutions është një kompani e angazhuar për të ndihmuar
kompanitë e mëdha që me sukses të kryejnë biznesin e tyre, përmes zgjidhje
sigurimi, parandalimit të humbjeve dhe menaxhimit të dëmeve.

Ajo është e pranishme pothuajse kudo në botë, dhe me vite ajo ka qenë partner biznesi
i Grupacionit UNIQA.

https://www.axa-corporatesolutions.com/ 

 

A keni ndonjë pyetje?

Qendra e kontaktit

info@uniqa.mk  Kontakt

TË NGJASHME
Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies