Партнери


AXA Corporate Solutions е компанија посветена на помагање на големите
компании успешно да го спроведуваат својот бизнис, преку осигурителни
решенија, превенција на загубите и раководење со штетите.

Присутна е скоро секаде во светот, и со години е деловен партнер на
UNIQA Групацијата.

https://www.axa-corporatesolutions.com/ 

 

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

СЛИЧНО
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња