Осигурување од Автомобилска Одговорност


Доколку Ви преостанува 1 месец до истекот на регистрацијата на Вашето возило, без разлика во која
компанија е претходно осигурано, UNIQA Ви овозможува сами да си ја продолжите полисата брзо
и едноставно со само неколку клика.

Полисата ќе ја добиете на Вашата email адреса, каде што при самата регистрација отпечатената полиса
купена online ќе биде признаена од страна на МВР.

Осигурување од Автомобилска Одговорност не можете да извадите за возило кое се осигура за прв пат.

Кликнете на линкот за да ја обновите Вашата полиса за Автомобилска одговорност online линк.>>

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Без ова осигурување не е можно да извршите регистрација на Вашето возило. Со ова осигурување ја осигурувате Вашата одговорност за надомест на материјални и нематеријални штети предизвикани на трети лица причинети со употреба на Вашето возило.
Дознај повеќе
Каско осигурување претставува осигурување на возилата кое овозможува покривање на штетите на сопственото возило независно од причината и виновникот.
Дознај повеќе
При патување надвор од Република Македонија со сопствено возило, неопходно е за возилото да се обезбеди Зелен Картон, кое, всушност, е територијално проширување на Осигурувањето од Автоодговорност во сите европски земји и останати земји членки на системот на Зелен Картон.
Дознај повеќе
Граничното Осигурување е задолжително за сите моторни возила со странски регистарски таблици кои не поседуваат задолжително осигурување од автоодговорност кое е важечко за сообраќај во Република Македонија.
Дознај повеќе
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња