Sigurimi nga Autopërgjegjësia


Nëse ju mbetet 1 muaj para mbarimit të regjistrimit të sigurimit te automjetit, pa marrë parasysh se ne cilen kompani e keni  siguruar më parë, UNIQA ju lejon të vazhdoni policen tuaj shpejt dhe thjesht me vetëm disa klikime.

Ju do të pranoni policen në adresën tuaj elektronike, ku gjatë regjistrimit polica blerë online e shtypur(printuar) do të njihet nga Ministria e Puneve te Brendshme.

Sigurim autopergjegjesi nuk mund të nxjerni nëse automjeti sigurohet  për herë të parë.

Ju mund të rinovoni Policen tuaj per Autopergjegjesi online duke klikuar në linkun mëposht
 

A keni ndonjë pyetje?

Qendra e kontaktit

info@uniqa.mk  Kontakt

PRODUKTE TË NGJASHME
Pa këtë lloj sigurimi nuk mund të bëni regjistrimin e automjetit tuaj. Me këtë lloj mbulimi siguroni përgjegjësin tuaj për dëmshpërblim të dëmeve materiale dhe jomateriale të shkaktuara palëve të treta gjate përdorimit të automjetit tuaj.
Mëso më shumë
Sigurimi Kasko i mjeteve motorike është sigurim i cili mundëson mbulimin e dëmeve te mjetit personal pa marr parasysh shkakun dhe fajtorin.
Mëso më shumë
Gjatë udhëtimit jashtë Republikës së Maqedonisë me automjetin tuaj, është e nevojshme që për automjetin të keni Karton Jeshil, i cili në thelb është zgjerim territorial i Sigurimit të Autopërgjegjësisë në të gjitha vendet europiane anëtare të sistemit të Kartonit Jeshil.
Mëso më shumë
Sigurimi kufitar është i detyrueshëm për të gjitha automjetet me targa të huaja të cilat nuk posedojnë sigurim të detyrueshëm të përgjegjësisë që është i vlefshëm për qarkullim në Republikën e Maqedonisë.
Mëso më shumë
Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies