A keni ndonjë pyetje?

Qendra e kontaktit

telefon+389 2 3288 800 mobitel Orari i punës prej 8-16 info@uniqa.mk Deklaro dëm

Polica sigurimi


SIGURIMI I MJETEVE MOTORIKE

Sigurim i detyruar dhe vullnetar i mjeteve motorike.

SIGURIMI VULLNETAR I SHËNDETIT

Polica e vetme në treg e cila ju mundëson shërbime mjekësore ambulatore, spitalore dhe pas spitalore pa pagesë shtese.

SIGURIMI I PRONËS PRIVATE

Sigurimi i banesave, shtëpive, pajisjeve shtëpiake dhe anëtarëve të familjes.

SIGURIMI I JETËS

Kursim afatgjatë dhe siguri për ju dhe familjen tuaj.

KONTAKT

Bul. Ilinden nr.1
+389 2 3288 800
info@uniqa.mk

Mëso më shumë

KUSHTET E MARRJES NË SIGURIM

UNIQA A.D.
UNIQA Life A.D.

Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies